Puppy service

Het hebben van een pup en het opvoeden ervan is een fantastische tijd, zowel voor baas als hond. Echter, het opvoeden vergt natuurlijk wel veel tijd en aandacht. De Hondencrèche kan u mee helpen om uw pup op te voeden tot een evenwichtige volwassen hond. Een hond is een roedeldier en voelt zich het prettigst in een groep. Daarom zijn pups vanaf 16 weken van harte welkom bij de Hondencrèche. Natuurlijk dienen zij wel over de noodzakelijke inentingen te beschikken, inclusief de inenting tegen kennelhoest.

Uw pup gaat wel mee met de groepswandelingen, maar er wordt niet het volle uur gelopen. De eerste tijd kan de pup deels gedragen worden en regelmatig zal ik dan rust houden op de zandgedeeltes in het bos met uw pup aan de lijn. De andere honden kunnen daar dan naar hartelust rennen en spelen.

Door het spelen met de andere honden uit de groep, leren de pups op een sociale manier met elkaar om te gaan en hun grenzen te kennen. Natuurlijk zijn er gedurende de dag voldoende rustmomenten voor uw pup. De lijn van opvoeden wordt door mij voortgezet, wel blijven de baasjes natuurlijk de eerste verantwoordelijken hiervoor.

© 2014 De Hondencrèche Den Haag
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin